Fotoschoot voor het Porsche Pure Magazin

We zijn in de 3e week van Januari begonnen met de Porsche 997 Actie. De klanten van alle Porsche Centrums van Nederland kregen als zij hun Porsche 997 een onderhoudsbeurt gaven bij 1 van de centrums een gratis poetsbeurt krijgen van Porsche Nederland. Wij Severs Car Care hebben er ongeveer 100 gedaan van de Porsche 997 Actie. In April kregen wij de vraag van Porsche Nederland of wij het leuk zouden vinden om samen met Sonax Service Nederland in het Porsche Pure Magazin wouden staan met wat foto's van het poetsen.


Streetgasm 2000 Mercedes E63 AMG Ready for Take Off

In de 2e week van Juni kregen wij van een klant de vraag of wij zijn auto er weer spic en span bij konden zetten. De reden was dat hij meeging doen aan de Streetgasm 2000 race. Dit is een race waar allerlei dure en mooie auto's aan meedoen die dan een leuke of grappige wrap over de auto laten zetten en dan moeten ze naar 5 verschillende steden racen en ondertussen opdrachten uitvoeren. Deze klant had een hele dikke wrap laten zetten van de hulk over zijn auto. Ready for Take off!!


50+ Beurs Jaarbeurs Utrecht

In Oktober hebben wij van Kia Nederland de vraag gehad of wij hun stand op de 50+ Beurs konden bijhouden en de auto's die daar stonden schoon konden maken voor dat de beurs begon. Wij doen dit vaker op beursen zoals de Auto-Rai en de Bedrijfswagen-Rai!


Greenes Cab NV200 Regiotaxi

Severs Car Care heeft vrijdag 30 September 5 Nissans NV200 klaar gemaakt voor aflevering bij Greenes Techniek Harmelen. De Greenes Cab is een concept van Greenes waarbij je betaald per kilometer, deze auto's rijden op aardgas en voldoen dus aan de milieu eisen in de binnenstad van Utrecht. De eerste 5 bussen die wij hebben gedaan gaan rijden voor Regiotaxi Utrecht.